Magimix CitiZDe Magimix CitiZ M190 is de meest gestileerde Nespresso machine van Magimix. Dit model heeft, naast een prachtig ontwerp, de meeste functionaliteiten van alle Magimix Nespresso apparaten. Denk hierbij aan een pompdruk van 19 bar, een handig doseersysteem en een energiebesparende modus. De M190 CitiZ is leverbaar in twee (hoogglans) kleuren: zwart en crème. Naast het uitgebreide standaardmodel, is er ook een Magimix CitiZ met ingebouwde Aeroccino, de CitiZ & Milk. Zo geniet u optimaal van uw Nespresso cups.

Functies van Magimix Citiz

Magimix CitiZNet als alle Magimix Nespresso machines loopt ook de M190 CitiZ voor op het gebied van innovatie. Dit model is voorzien van de technologie waarmee het beste resultaat behaald kan worden uit de Nespresso cups. U kunt bijvoorbeeld zelf bepalen hoeveel water u toevoegt en bepaalt zo de sterkte van de koffie. Met de Magimix CitiZ geniet u elke dag van een uitzonderlijke kwaliteit van maar liefst 25 heerlijke smaken Nespresso koffie.

Magimix CitiZ & Milk

Magimix CitiZDe Magimix CitiZ & Milk heeft een ingebouwde Aeroccino, waarmee u snel warm of koud melkschuim maakt. U kunt zelfs bepalen hoe stevig het melkschuim moet worden. Voor net dat beetje extra verwennerij in uw espresso! Verder is de Magimix Citiz & Milk erg compact, ergonomisch vormgegeven en energiezuinig. In tegenstelling tot de Magimix Essenza en de M110 Pixie is de Aeroccino bij de Magimix CitiZ ingebouwd, waardoor het een geheel is.

Smaken Nespresso capsules

Magimix CitiZNespresso heeft 16 verschillende soorten capsules, de Grand Crus. Deze zijn te verdelen in:

  • espresso’s (7 varianten)
  • lungo’s (3 varianten)
  • cafeïnevrije koffie (3 varianten)
  • Pure Origin (3 varanten)

De Pure Origin capsules bevatten ieder koffie uit slechts één land. In dit geval: India, Colombia en Brazilië. Daarnaast kunt u natuurlijk ook de capsules van Douwe Egberts gebruiken. Onder de naam ‘L’Or Espresso‘ biedt DE negen smaken voor de Nespresso aan.