Magimix EssenzaDe Magimix Essenza is een simpele Nespresso machine, die wél voldoet aan alle eisen van een Nespresso apparaat. De Magimix Essenza produceert bijvoorbeeld 19 bar druk. Een standaard Essenza M100 heeft geen automatische waterdosering, maar de Essenza van Magimix heeft die functie wel. Let ook op de combinatie aanbiedingen, waarbij de Essenza wordt aangeboden met een Aeroccino Plus melkopschuimer. Hiermee maakt u in een handomdraai een romige cappuccino en andere koffierecepten met melkschuim.

Magimix Essenza Auto

Magimix EssenzaMet de Magimix Essenza Auto is een luxere variant van de Essenza en hiermee wordt het zetten van een overheerlijk espresso nog makkelijker. U doet de Nespresso cups in de Magimix Essenza en met één druk op de knop heeft u de perfecte espresso. Dit komt mede door de automatische waterdosering. Met een reservoir voor de gebruikte Nespresso cups en een afneembaar waterreservoir is dit model ook nog eens makkelijk te onderhouden en schoon te maken.

https://youtu.be/lUIM51uzsPY

 

Magimix Essenza met Aeroccino

Magimix EssenzaDe Magimix Essenza met Aeroccino heeft alle eigenschappen van een normale Magimix M100 Auto, maar dan met een ingebouwde melkopschuimer: de Aeroccino. Deze melkopschuimer maakt mooi en stevig melkschuim in een handomdraai. Zo kunt u nog meer heerlijke koffierecepten bereiden, zoals een cappuccino of latte macchiato. Ook aanwezig: automatische waterdosering, een opslag voor gebruikte Nespresso capsules en een afneembaar waterreservoir.

Smaken Nespresso capsules

Nespresso CupsNespresso heeft zestien verschillende soorten capsules, de Grand Crus. Deze zijn te verdelen in:

  • espresso’s (7 varianten)
  • lungo’s (3 varianten)
  • cafeïnevrije koffie (3 varianten)
  • Pure Origin (3 varanten)

De Pure Origin capsules bevatten ieder koffie uit slechts één land. In dit geval: India, Colombia en Brazilië. Daarnaast kunt u natuurlijk ook de capsules van Douwe Egberts gebruiken. Onder de naam ‘L’Or Espresso‘ biedt DE negen smaken voor de Nespresso aan. Daarnaast komen er steeds meer aanbieders van Nespresso cups.