senseo logoMeer dan tien jaar na de introductie van het succesvolle Senseo koffieapparaat, introduceren Douwe Egberts en Philips een nieuwe lijn Senseo koffieapparaten. Met deze nieuwe apparaten én de verbeterde Senseo koffiepads gaat er een nieuwe wereld van koffiesmaken voor u open! Kies voor de Senseo Viva Café, Twist, Latte Select, Cappuccino, Quadrante of Original.

Senseo Viva Café

Senseo apparaatDe Senseo Viva Café is de luxe uitvoering van de Senseo Original. Dit apparaat heeft onder meer een knop die aangeeft wanneer het tijd is om te ontkalken, een verstelbare tuit en lekbak en een watertank met genoeg water voor 8 kopjes koffie. De Viva Café is verkrijgbaar in maar liefst 8 spannende kleuren en kleurcombinaties. Dit apparaat kost ongeveer 90 euro. Daarmee heeft u een Senseo apparaat voor een redelijke prijs een mooi apparaat.

Senseo apparaat Twist

Senseo apparaatDe Senseo Twist heeft een touchscreen en is hierdoor nog gemakkelijker te bedienen. U kunt hiermee onder andere de koffiesterkte regelen. De kalkindicator geeft aan het apparaat ontkalkt moet worden. De Senseo Twist is te koop in mooie kleurencombinaties; Lime Yellow, Fuzzling Fuchsia, Mistic Dawn en Chinese Fire. De Chinese Fire heeft een geïntegreerd Brita waterfilter en ´Personal Coffee Memory´. Hiermee kunt u uw favoriete koffievoorkeur in programmeren.

Senseo Latte Select

Senseo apparaatMet de Philips Senseo Latte Select zet u met slechts één druk op de knop een heerlijke cappuccino, caffé latte of latte macchiato. De melk hiervoor wordt vers opgeschuimd. U kunt ook normale, zwarte koffie zetten. De sterkte van uw kopje koffie kan per keer ingesteld worden: mild, normaal of sterk. De Douwe Egberts Latte Select is verkrijgbaar in zwart en rood voor 160 euro. Een iest duurder apparaat, maar dan kan u hoeft u geen apparte melkschuimer aan te schaffen.

Senseo Cappuccino Select

Senseo apparaatDe Senseo Cappuccino Select is er voor iedereen die op elk moment wil genieten van een heerlijk romige cappuccino of zwarte koffie. Dit apparaat is speciaal ontworpen om een goede cappuccino te zetten. Daarmee is dit Senseo apparaat minder veelzijdig dan de Senseo Latte Select, waarmee u ook een caffé latte of latte macchiato kunt bereiden. De Cappuccino Select is te koop in een zwarte of paarse uitvoering, voor ongeveer 140 euro.

Senseo Quadrante

Senseo apparaatDe Senseo Quadrante is vierkant. Deze Senseo apparaat van Philips en Douwe Egberts heeft vrijwel dezelfde functies als de Senseo Original. Met zijn vierkante, zwarte uiterlijk heeft de Senseo Quadrante echter veel weg van een espressomachine van bijvoorbeeld Krups of DeLonghi. Een echte aanwinst voor uw keuken! Deze koffiemachine van Senseo kost ongeveer 90 euro.

Senseo Original

Senseo apparaatDe Senseo Original van Philips en Douwe Egberts is, zoals de naam al aangeeft, het originele Senseo apparaat. U kunt hiermee één of twee kopjes koffie per keer zetten. Het waterreservoir bevat water voor zes kopjes koffie. Dit Senseo apparaat is energiebesparend: na 60 minuten schakelt het zichzelf automatisch uit. De prijs van de Senseo Original is 70 euro en is verkrijgbaar in zwart en rood.